Over fashion team

Fashion Team biedt u elegante vrouwenmode in hoogwaardige kwaliteiten. De collectie is altijd actueel en de pasvormen zijn prima. Van onze klanten zult u horen dat de service optimaal is. Vermaakkosten hoeft u bijvoorbeeld niet te betalen.

 

U vindt in onze winkel naast Xandres o.a. de merken Gigue, No Man's Land, Hampton Bays, Essentiel, Robert Friedman, 0039 Italy en La Lotti.

 

De eerste Fashion Team winkel werd geopend in Roermond in 1982. Vijf jaar later volgde de tweede vestiging in Weert. Vanaf het begin bestaat onze collectie voor de helft uit het prachtige Belgische merk Xandres. Met trots kunnen we zeggen dat we ondertussen de belangrijkste partner van Xandres in Nederland zijn.

 

Fashion Team Spaarcheque

 

Bij iedere aankoop in onze winkel spaart u automatisch. Het enige dat u hoeft te doen is u naam en adresgegevens te laten registreren. Voor iedere € 25,00 spaart u € 1,00, alleen afgeprijsde artikelen zijn uitgezonderd. 

 

Aan het begin van ieder zomer- en winterseizoen ontvangt u van ons een cheque als u minimaal € 15,- heeft gespaard. Is dit bedrag nog niet bereikt dan blijft uw tegoed gewoon staan tot de volgende keer.